Mama-Baba Aqua Jóga

Mama-Baba Aqua Jóga

Jóga - vízben - gyerekeknek: ez a három összetevője annak az új vízi programnak, amit elsőként a Sonnentherme élményfürdő kínál. A vízijóga pihentető gyakorlatai még bensőségesebbé teszik az anya és gyermeke közötti köteléket.


Fotó: Sonnentherme Lutzmannsburg

A jóga mozgás és ellazulás egyben – a gyakorlatok nemcsak szőnyegen, hanem vízben is végezhetők. A Sonnentherme két speciális "Aquajóga“ gyakorlatot kínál: vízijóga anyukáknak kisbabával  és vízijóga anyukának nagyobb gyermekkel. A mama-baba vízijóga különlegessége abban áll, hogy nemcsak a mamát, hanem a babát is bevonja a gyakorlatokba, miközben a anya-gyermek vízijóga a gyerekeket a jóga sokrétű és élménygazdag oldalával ismerteti meg.

Az aquajóga speciális gyakorlatai és a baba és mama közvetlen kapcsolata által testet-lelket kényeztetve tölti fel anyát és gyermekét az oly fontos nyugalommal és harmóniával. "Az aquajóga különösen kíméli az izületeket. A víz, mint közeg, nem ismeretlen a babák számára: a kellemesen meleg víz (33-34 °C)  megnyugtatja őket és ellazítja a mamát is" - nyilatkozta Wolfgang Stündl, a Sonnentherme ügyvezető igazgatója.

A foglalkozások időpontja: minden kedden 13.15 órától Anya-Gyermek-Aguajóga és 16 órától Mama-Baba-Aquajóga a Sonnentherme élményfürdőben. A foglalkozások kb. 35 percesek.

További információk

 

SONNENTHERME Betriebsges.m.b.H.
A-7361 Lutzmannsburg, Thermengelände 1, Tel +43-2615-87171
Fotó: Sonnentherme Lutzmannsburg

2012-01-25« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk