Stájerország: Pazar termálvidék

Stájerország: Pazar termálvidék

Stájerország: Pazar termálvidék

A Stájer Termálvidék az egészségtudatos és az élvezeteket kedvelő emberek paradicsoma - a vidék egészség-oázisa.

Az üdülők a termálvidék sokoldalú ajánlatából profitálhatnak: kezdve az egyénre szabott mozgástervektől, a vízben gyakorolt fitness-ről és gyógymódokról szóló szemináriumokon át egészen a természetben eltöltött aktív üdülésig.

A Stájer Termálvidék a tartományi fővárostól, Graztól délkeletre, a szőlőhegyekkel, tökültetvényekkel, gyümölcsöskertekkel és kastélyokkal tarkított, lágyan dombos táj közepén terül el. A 7 régió - Bad Waltersdorf, Bad Blumau, Fürstenfeld, Loipersdorf, Feldbach, Bad Gleichenberg, Bad Radkersburg és a Radkersburg-i tó- és dombvidék - arra csábítja vendégeit, hogy sokszínű ajánlataikkal megismerkedjenek.

A termálvidéken eredetileg olajat keresve végeztek fúrásokat, olaj helyett azonban helyenként több mint 3000 méter mélységben forró vizet, egészséges, jótékony hatású termálvizet találtak. Ezt az "ősi gyógyító erőt" hasznosította a Stájer Termálvidék. Az öt termáltelepülés - Bad Waltersdorf, Bad Blumau, Loipersdorf, Bad Gleichenberg és Bad Radkersburg - változatos termálfürdőkről és üdülésről gondoskodik, amelyek középpontjában a teljességre törekvő jó érzés áll. A nagyszabású termál- és fürdőterekben, kezelőközpontokban, szépségfarmokon és wellness-részlegeken minden vendégre egy rész személyes szabadság vár.

Kényeztetheti magát egy WATSU vagy WATA során, lazuljon el egy Qigong, az 5 Tibeti, vagy a 8 kincs ayurvédikus kezelés alatt. Pörgesse fel testét egy FeldenkraisŽ, spinning, aerobic, stepp-aerobic, hátgerinc gimnasztika, bodywork és egyéb edzés alkalmával. A középpontban mindig az ember áll!

A Stájer Termálvidék - egy valódi csemege- és élvezet-vidék

A Stájer Termálvidék "szakácssapkával" jelölt éttermeiben, tavernáiban és borkimérőiben (Buschenschank) rajongani fog az ínyenc finomságokért. Mit szólna mondjuk egy pohár borhoz, egy valódi stájer tökmagolajjal leöntött ropogós salátához és hozzá hajszálvékonyra szelt, ízletes Vulcano- vagy Turm-sonkához.

A Stájer Termálvidék egy igazi, nemzetközi hírnévvel rendelkező csemege- és élvezet-régió. Pezsgő bájjal és falusi idillel tele élvezetet nyújt minden érzék számára, akár a termál-éttermekben, "szakácssapkát" kiérdemelt vendéglátóhelyeken, a Schlosstaverna lovagi étkezése alkalmával vagy az ősi borkimérők egyikében kóstol valami csemegét.

Mégtöbbet a termálvidékről és a wellness csomagajánlatokról itt tudhat meg:

Foto: Bad Blumau - Shiro Dharu

www.steiermark.com/hu/

2012-02-20« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk