Aktívpihenés & Aktiveurlaubszeit : Tirol: "La Stone" az Elisabeth Hotelben

Tirol: "La Stone" az Elisabeth Hotelben

Tirol: "La Stone" az Elisabeth Hotelben

 

A La-Stone terápia egy olyan masszázsból áll, ahol forró kövekkel a test reflexzónáit stimulálják, ami egy mély relaxációt, és regenerációt eredményez.

 

Ez a lazító kezelés Mary Dolores Nelsontól, egy gyógymasszőrnőtől származik, az USA beli Tucsonból. Ez a különleges masszázs többek közt az indián gyógymódon alapszik, és lényege, hogy 40 különböző nagyságú meleg lávakövet a test energiapontjain osztanak el. Ez ellazítja az izomzatot, élénkíti a vérkeringést, és nyugtatóan hat. Egy kezelés utáni levezető masszázs ezekkel a kövekkel teszi igazán teljessé a kezelést.

 

A La-Stone terápia már több mint 200 évvel ezelőtt is létezett Kínában. Itt a lávaköveket vízben 70 fokosra is felmelegítették, majd a hasra, homlokra, kezekre, térdhajlatra és a lábujjak közé helyezték. Az így eredményezett mély relaxáció a test öngyógyító erőit is aktiválta.

 

Partnerszállásunk a "Hotel Elisabeth****"számára a wellness szó, nem csak egy marketingfogás. Az új SPA-részleg teljeskörű, átfogó programot nyújt. Maximális regenerálás, remek árakon.

 

Itt egy példa - La Stone kezelés:

 

Kezelés időtartalma: 75 perc , 75 euroért

 

www.hotel-elisabeth-tirol.at

2012-02-20« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk