Tirol: Pihenés az Alpok szívében

Tirol: Pihenés az Alpok szívében

Tirol: Pihenés az Alpok szívében

    

Kellemes pihenés az Alpok szívében: Tirol az első helyen áll

 

Végre szabadság! Végre van elég idő pihenni, kikapcsolódni, új erőt gyüjteni.

Egész évben erre a pár kellemes napra várunk, ezért ennek tökéletesnek kell lennie.


A test, a szellem és a lélek első helyen kell, hogy álljanak. Tökéletes kikapcsolódásra van szükség. Ki ne kívánná mindezt?

 

Már a kezdetek kezdetén Tirol vendégei egyedülálló emlékekkel térhettek haza, mint új erő, felüdülés, lelki egyensúly. Egyre több és több szálláshely használta fel az ősrégi és hagyományőrző, természetes gyógyító kezeléseket. A tudás generációkról generációkra szállt tovább, így a szállodatulajdonosok a mai napig egyedülállóan fantasztikus wellnes programokkal kényeztethetik el vendégeiket, felhasználva a tartomány természeti kincseit.


A magaslati legelők szárított virágai, vagy a híres illó olajok, mint pl. az úgynevezett "fekete arany", azaz a tiroli "kőolaj", hogy csak a legismertebbeket említsük.

 

A "fekete aranyban" az Acheni tó környéke gazdag, így ott több szálloda épít az illóolaj csodálatos gyógyhatására. A szálláshelyek Tirol legjobb szállodái közé tartoznak, ahol az olajat különböző masszázsokhoz használják fel. A Vitalbergi kiállítóteremben sokat megtudhatnak az iszap tartalmú, gyógyító hatással rendelkező olajról, ezen kívül különböző termékek, mint sampon és krémek vásárlására is van lehetőség.

 

A thermálvíz is fontos alapeleme a tiroli wellnes paradicsomoknak. A thermálfürdők kényelmet és kikapcsolodási lehetőséget nyújtanak vendégeik számára, belső és külső medencékkel, szaunákkal és sóbarlanggal. Természetesen a meditációs termekkel és orvosi központtal együttesen. A magas színvonalú programok magas színvonaloú munkatársakat igényelnek. Ilyen jól képzett szakemberek foglalkoznak az individuális sport, szépség és meditációs programok összeállításával. A tiroli wellnes ajánlatok minőséget garantálnak, a varázsszó: sokoldalúság - főleg a wellnes terén.

 

Tirolban a trend a négy és öt csillagos kategóriájú szállodák felé hajlik és a különböző díjak, amelyekben a szállodák részesülnek bizonyítják a magas színvonalat. A Relax-Info füzet évről évre átadja díját, egy "liliomot" a legjobbnak.

 

Számos egyetemi kutatás, mint pl. az UMIT egészségügyi magánegyetem vizsgálatai, kimutatta, hogy a hegyi levegő kimondottan jól hat az egészségre és a kellemes közérzetre. Az AMAS (Ausztria Moderate Altitude Study) vizsgálatai alapján a magaslati levegőn való tartozkódás jót tesz a vérkeringésnek, a magaslati séta több kalóriát éget el és pozitívan hat a testre és lélekre.

 

Foto: Tiroler Steinölwerke Albrecht GmbH & Co KG

www.tirol.at/hu

2012-02-20« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk