Aktívpihenés & Aktiveurlaubszeit : Új trend, személyes wellness

Új trend: személyes wellness

A wellnesshotelek kínálatából azoknak hoteleknek sikerül kiemelkednie, amelyek a bevált szolgáltatásokat innovatív gegekkel színesítik. Új trend, hogy a wellness szolgáltatások nem korlátozódnak a hotel közösségi tereire, a kényeztetés már a hotelszobák fürdőiben is elérhető.

Az Ázsiában és Amerikában elindult új trend szerint a vendég saját szobájában, fürdőszobájában is elérheti a wellness és a spa szolgáltatásokat, mint például a masszázs, vagy fürdőkozmetikai kezelések. A spa szobában a fürdőszoba a relaxációt és a kényelmet szolgálja és személyes szauna is a vendégek rendelkezésére áll. Akad példa a szobai gőztusolóra, vagy a színterápiás kádra is. Ezeken a helyeken az alapvető fürdőkozmetikumokon túl például rendszerint megtalálhatóak olyan fürdőkiegészítők is, mint a fürdőgolyó, testjoghurt vagy a habfürdő. A fürdőkultúra túlmutat az alkalomszerűségen, és kiterjed a privát terekre is.

Az első személyes wellness hotelszobát Sylvia Sepielli spa tanácsadó és dizájner alakította ki, mintegy három évvel ezelőtt az arizóniai Phoenix-ben. A Royal Palms minden egyes szobájába jógaszőnyeget és súlyzókat tettek, színváltós fénytesteket helyeztek el a falakon, és minden este helybe érkezett a nyakmasszőr.

Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin
Fotó:
decoratingfanatic.com

2012-02-20« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk