Aktívpihenés & Aktiveurlaubszeit: A szállodatulajdonosoknak a becsületesség a legfontosabb

A szállodatulajdonosoknak a becsületesség a legfontosabb

A szállodatulajdonosoknak a becsületesség a legfontosabb

A hotel.info [ www.hotel.info ] online szállodafoglalási szolgálat németországi és európai szállodapartnerek között végzett közvéleménykutatása kimutatja, hogy a szállodatulajdonosok a vendégeik tulajdonságai közül a becsületességet értékelik a legjobban.

A szállodatulajdonosok a hotel.info közvéleménykutatása szerint azokat a vendégeket becsülik leginkább, akik kifizetik a számlájukat, és semmit sem tulajdonítanak el a szállodából. A szállodaiparból a közvéleménykutatásban résztvevők szinte 100%-a itt  nagyon fontos  vagy  fontos  értéket jelölt meg.

Ezt követi szorosan több mint 95%-kal áll a megbízhatóság, pl. a vendég nem törli a foglalást az utolsó pillanatban, valamint betartja az érkezési és távozási időket. A harmadik legfontosabb tulajdonság a szállodavezetők számára a vendég udvariassága a szálloda személyzetével szemben. A közvéleménykutatás szerint tíz szállodamenedzser közül több mint nyolcnak ez a véleménye.

A tisztaságnak és a bőkezűségnek, amelyekről azt gondolhatnánk, hogy a szállodavendégek különösen fontosnak számító tulajdonságai közé tartoznak, nyilvánvalóan kisebb jelentőséget tulajdonítanak. Amíg a tisztaság a szállodatulajdonosok még mindig 80%-a számára  nagyon fontos  és  fontos , tehát abban reménykednek, hogy a vendégek a szobát rendben hagyják, a vendég bőkezűsége tekintetében nem nagyok az elvárások. Csak minden ötödik szállodatulajdonosnak fontos a borravaló.

A hotel.info [ www.hotel.info ] a szállodai hírlevél keretében kérdezte meg németországi és európai szállodáit. Ebben a szállodatulajdonosok a vendégek fent említett tulajdonságait  nagyon fontos ,  fontos ,  semleges ,  kevésbé fontos  és  nem fontos kategóriába sorolták. A közvéleménykutatásban több mint 700 szállodatulajdonos vett részt.

Forrás: OTS

 

Fotó:
flickr.com
venere.com

2012-01-29« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk