Aktívpihenés & Aktiveurlaubszeit : PR trendek a jövőben

PR trendek a jövőben

PR trendek a jövőben

Az Aufgesang Public Relations GmbH jelentése

Az Aufgesang Public Relations GmbH, német pr kutató cég Dr. Oliver Pott a jővő internetes trendjéről szóló riportját a következőképp értelmezte, amiből Önöket a legfontosabb részletekkel egy rövidített kivonatban szeretnénk megismertetni.

Ami biztos, hogy az online kommunikáció a globális kommunikációs csatornák között egyre fontosabb lesz. Az emberek legtöbb vásárlással kapcsolatos döntése elsősorban az interneten (pl. google) történik meg, itt dől el. A keresőszavak pár év múlva elengedetlenek, és alapvetőek lesznek a PR kommunikációban. Nem csak a google tud színlelt relevanciát igazi relevanciától megkülönböztetni hanem már az olvasók is. Az olvasók alapvetően maguk döntenek a relevanciáról. A nagy különbséget a jövőben kizárólag a jó cikktartalom fogja tenni.

A jövőben a nyomtatott sajtónak egyre kevesebb olvasója lesz, így néhány kivételtől eltekintve, egyre inkább az értelmét veszti. Míg a hagyományos nyomtatott médiával sok bioszemetet is gyártunk, addig a keresőszóoptimalizált cikkek a világhálón hosszú ideig - több évig- elérhetőek lesznek az érdeklődő olvasók számára.

A PR előnye látszólagos. A cikkeket még soha nem lehetett ilyen sok ember elé vinni mint manapság és a jövőben is az online pr által. Sok cégnek viszont az online kommunkációban erős hiányossága van, ami nem kis többlet munkát okozna nekik. Manapság léteznek már online népszerűsítést vállaló irodák, akik ebben a problémában a túlterhelt cégeknek nagyon jó segítséget nyújtanak.

Önnek is szüksége lenne ilyen irodára, szerkesztőségre?
Hol talál itthon ilyen céget?

Pont itt! Ugyanis a legjobb helyen van most ezen az odalon.

Amenyiben mégis bizonytalan lenne, olvassa el a Rólunk menüpontot.

 

„AktívPihenés” Web - Magazin
Aktívpihenés & Aktiveurlaubszeit s.r.o.
sajtógondozás-PR tevékenység-online népszerűsítés

 

kép forrása: copimaj.com

2012-01-29« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk