Felejtse el a bartert!

Felejtse el a bartert!

Felejtse el a bartert!

Tisztelt Partnerek, Tisztelt Kollégák!

Alábbi szakmai cikkünket a gyakori barter együttműködés megkeresésekre válaszul írtuk. Szakmai rovatunkban is közre adjuk, mivel hasznos, és tanulságos lehet.

Továbbá reméljük, a cikket elolvasva megértik miért nem "nyerő" a barter üzlet, és minket sem keresnek meg ezentúl ilyen ajánlattal.  

Írásunkat kiemelten ajánljuk figyelmébe a zalakarosi Hotel Venus igazgatójának (nevet direkt nem említünk).


Felejtse el a bartert!

Barter megoldások iránti kérdésekre, megkeresésekre válaszul.

Minden új barter kapcsolat további értékekkel gazdagíthatja a vállalkozását.
Ez a kijelentés egyszerűen nem igaz!

Szakmai okok, és hosszú évtizedek tapasztalata, amiért nem preferáljuk a barter üzletet, mert végül szálláshelyének sem tennénk jó szolgálatot vele. A barter egymagában azért sem javasolt - ugyanúgy, mint a kupon reklám - mert senkinek nem hoz hasznot. Sem nekünk, sem Önnek nem hoz pénzt kiadásai, fejlesztései finanszírozására. Ez eddig kettőnk vesztesége.

Mit szól javaslatainkhoz? Szívesen megismernénk véleményét, mert Ön számunkra fontos. Partnert látunk Önben, és nem csak egy „fizetőpartnert”.

Közösen hatékony megoldásokat találhatunk, hogy szálláshelyét, igényes szolgáltatásait minél több érdeklődő ismerhesse meg, illetve minél több visszatérő belföldi és külföldi vendége lehessen.


Még egyszer leírjuk, és higgye el nekünk, hogy az Ön érdekében.
Nem éri meg a barter üzlet!

Reméljük, segítettünk írásunkkal.

„Aktívpihenés” & „Aktiveurlaubszeit” Turisztikai Szerkesztőség


Amennyiben esetleg nem értene egyett fenti cikkünkkel, várjuk megtisztelő véleményét, hozzászólását. E-Mail: kontakt@aktivpihenes.hu


Kapcsolódó cikkek:

TMSZ: Elég az árletörésből Budapesten!

Bónusz Brigád, Kupon Világ - Meneküljön, ki merre lát!


2012-01-29« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk