Újra divatos téma Magyarország a német szakmai újságokban

Újra divatos téma Magyarország a német szakmai újságokban

Újra divatos téma Magyarország a német szakmai újságokban

A Magyar Turizmus Zrt. németországi és svájci képviselete sikeresen lobbizik a szakmai újságokban való megjelenésekkel kapcsolatban. A német turisztikai újságírás piacán szinte íratlan szabály, hogy csak azon országok, vagy képviseletek hírei kerülhetnek kiadásra, amelyek hirdetéseikkel támogatják is a költséges szakújsági megjelenéseket. Így a képviselet számára minden megjelenő hír „üzleti siker”, hiszen anyagi okok miatt évek óta nem volt szponzorált megjelenés.

Ennek ellenére  szinte mindegyik számottevő szaklap, vagy annak internetes kiadása beszámolt az MT Zrt. Magyar Kongresszusi Irodájának legújabb kezdeményezéséről mint rendkívül érdekes lehetőségről. A képviselet sajtóközleményét a kongresszusi szakújságok is átvették, és az akcióval kapcsolatban több újságírói kérdés is érkezett. További jó hír, hogy a legtöbb szakújság nagy terjedelemben írt már a West Ungarische Bäderstraße név alatt futó összefogásról, amelytől a német turisztikai küldőpiacon lassú, de hosszú távú javulás várható.


A Touristik Aktuell 17. számában pedig a magyar gyógyturizmusban rejlő lehetőségekről írnak. A cikk idézi Sztojanovits Kristófot, az MT Zrt. németországi igazgatóját, aki a Németországból gyógyulni érkező vendégek költési szokásairól, illetve a 2010-es statisztikai adatokról beszél. Annak érdekében, hogy ne csak egy „elfogult képviseletvezető” véleménye legyen olvasható, az egyik legnagyobb gyógyturisztikai utazásszervező vezetője, Klaudia Wagner, a FIT Reisen igazgatója is az egyedülálló magyarországi kínálattal kapcsolatban kapott megszólalási lehetőséget.

Az MT Zrt. németországi külképviselete évek óta kiemelten kezeli a magyarországi gyógyturisztikai kínálat népszerűsítését, amely munkának egyik eredményeként, soha nem látott érdeklődés kíséri a napokban megrendezése kerülő Hévíz Napok sajtótájékoztatóját is.

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.


Tudta, hogy nem csak a MT Zrt. foglalkozik turisztikai marketinggel?

Keressen meg minket,

- amennyiben gondosan, olvasmányosan megírt PR cikkre van szüksége 

- amennyiben az osztrák, német online médiában akar rendszeresen megjelenni

- amennyiben több belföldi, és németajkú vendéget szeretne 

- amennyiben a hagyományos reklámokon túlmutató népszerűsítési lehetőségeket venne igénybe

- amennyiben igényes szakmai munkát vár

- amennyiben turisztikai sajtógondozásra van szüksége

 


Információ, elérhetőség:

„Aktívpihenés" & "Aktiveurlaubszeit” Turisztikai Szerkesztőség

Sajtógondozás - PR tevékenység - Online népszerűsítés
 
Mobil: +36/20/520-4635, +36/20/3933-504
E-Mail: kontakt@aktivpihenes.hu , aktivpihenes@aktivpihenes.hu

2012-01-29« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk