Turisztikai fényképészet

Turisztikai fényképészet

Turisztikai fényképészet

 


Turisztikai fényképészet

Több évtizede készítünk osztrák és magyar szállodák és idegenforgalmi területek számára turisztikai felvételeket. Kifejlesztettünk egy különleges érzékenységet azokra a turisztikai szempontokra, amelyek egy-egy régió vagy szállás varázsát és egyedülállóságát rendkívüli módon érzékeltetik. Legyen szó akár egy szállásról, akár egy turisztikai területről, tapasztalatainkat beleadjuk a képekbe, hogy azok minél kifejezőbbek legyenek.

Számunkra a csak tiszta képes dokumentáció lényegtelen. Számunkra az a fontos, hogy az adott hangulatot úgy ragadjuk meg, hogy a szemlélő azt érezze, itt akarja eltölteni szabadságát.


 

Turisztikai fotóinkat számos szemlélő láthatja világszerte.

 

Legyen jelen világszerte a felvételeinkkel:

A szállásáról vagy üdülőrégiójáról készült legjobb felvételeken az Ön által megkívánt  szöveget, képaláírást vagy kulcsszavakat elhelyezzük, és az ügynökeinken keresztül  nyilvánosságra hozzuk. A képek számos országban mindenki számára láthatóvá válnak. Példaként említünk néhány országot: Németország, Ausztria, Svájc, Olaszország, Svédország, Anglia, USA, Japán, Spanyolország, Görögország és Oroszország. Nincs jobb prezentáció szállásáról, turisztikai régiójáról, mint a képekkel ellátott demonstráció, amely világszerte bemutatja lakóhelyének, úticéljának varázsát és egyediségét.

A turisztikai fényképészet témájában említünk munkáink közül néhányat, amelyeket az alábbi linkekre kattintva megtekinthet:

 

Chromorange

keresőablakba beírni: 10339

Zoonar

Stock Food

Shotshop

Visualphotos

Agefotostock

Combipix

Coverpicture


 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

 

 

 

 

2016-09-13« Vissza
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk